Russ  Gretchen
fotbollströjor barnDet kan vara grovt och tufft, speciellt med grizzled gamla proffsen redo för att ge den senaste Barca stora saken lite grov behandling.
Det är allt i framtiden för Lee. I själva verket är allt i framtiden för Lee. Hans och Barcas sista resor till Korea var inte det lyckligaste.
Men om de besöker tillsammans i framtiden kan det vara väldigt annorlunda.
Gignac, 29, har varit billiga fotbollströjor i bra form för Marseille denna säsong.
Flera personer har hållits för frågan i samband med en undersökning av Frankrikes internationella Andre-Pierre Gignacs överföring till Marseille 2010 rapporterar Reuters.
 som pratade med Reuters på villkor av anonymitet - bekräftade att ett dussin personer inklusive agenter och individer i närheten av Marseille-mobben hölls.
OM-presidenten Vincent Labrune hade hållits för frågan i november i november, liksom före detta klubbpresidenter Pape Diouf och Jean-Claude Dasier med utredare som fotbollströjor försökte upptäcka om några klubbtjänstemän tog illegala uppdrag från Gignacs flytt från Toulouse.
Gignacs fina form den här säsongen fick honom en återkallelse till Didier Deschamps 'landslag i Frankrike i oktober med Marseille för närvarande andra i Ligue 1 bakom bordläggare Lyon.
Deschamps nekade sitt engagemang i överföringsförbindelser under hans stavning som tränare i Marseille.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8