Elena Billige Fodboldtrøjer JimmieL
Handling Suba jeg som motorcykel tyv specialist er afsluttet. Efter lang tid blev målet om politibetjeningen arresteret fra Sampang onsdag eftermiddag.
I anholdelsen blev politiet tvunget til at affyre hot lead i Subas højre fod for at stoppe handlingen.
Angrebet fandt sted efter en lang overvågning gennemført Unit Reskrim Polsek Gubeng Surabaya ledet AKP I Gede Made Wasa i nærheden af ​​Bratang Binangun.
Vi kan rapportere, at gerningsmændene ofte stjæler i området, lyse Made. Et fodboldtrøjer par måneder 'overvågning af politiet endelig afbetalt. Suba i set optrådte onsdag eftermiddag siden.
Mens du kører en Honda Scoopy nopol L 6605 PX, virker den mand, der er hjemmehørende i Sidotopo, ofte ved at foregive at være en fugl sælger i hans offers landsbyer.
Nå, i gang denne gang Suba jeg bruger den samme tilstand. Ved at parkere motorcyklen en smule fra den placering han var efter gik han med en kasse med flere duer.
Gennem sine færdigheder fungerede som en fugl sælger billige fodboldtrøjer den 26-årige observeret hans omgivelser før stjæle.
Efter at tilstanden er følt sikker, er Suba så i aktion. Han tog straks en lille kasse indeholdende forskellige typer nøgler, der ofte plejede at stjæle en motorcykel.
Det var lige foran Muchs hus. Ridho, 21, Suba, jeg begyndte at hente den rigtig passende nøgle og tog derefter Kawasaki Ninja motorcyklen med N 4484 VU nopol.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8