Selma  Marilynn
Detta har varit det mest smärtsamma försöket att nå Ryssland sedan Napoleon 1812. Efter sex matcher kvalificeras de två målen i 'för' kolumnen av de 26 i 'mot'. Alla utom fyra av de erkända har kommit i tre matcher som aldrig kommer att glömmas bort. En rekord 10-0-förlust mot Förenade Arabemiraten var smugad med 6-0 thrashings i Palestinas händer.
Den andra av dem kom förra veckan och var ändå smärtsam för att vara bara den senaste i fotbollströjor en sträng av motgångar. Kanske var det ännu värre. Detta var tänkt att vara annorlunda - Dollah Salleh hade gått och hade kommit Ong Kim Swee väl genomtänkt och ambitiös. Det kunde ha varit en ny start men fansen presenterades med samma gamla slut.
Att förlora är inte frågan men det förlorar och då förlorar det. Palestina är ett solid lag, men långt ifrån Asiens högsta nivå och i ett tag har Malaysia konkurrerat utan att någonsin föreslå att de skulle undvika nederlag. När det första målet fotbollströjor gick in, det var det och några minuter senare var det 3-0. Det var skrämmande påminner om de första 6-0. Efter det spelet sa Dollah Salleh att han var säker på halvtid att det fanns en chans att vända på det men det blev bara värre. Det samma hände förra veckan.
Izwan Mahbud och hans lagkamrater hjälpte Singapore till en goallessdrag mot Japan i Saitama.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8