Stanton  BenitoMo
fotbollströjor barnVid den tiden såg det ut som en 'kan' sakna 'överföring: det här var den största unga talangen i världsfotbollen som flyttade till Barcelona, ​​där han' styrdes av Udo Lattek, vinnare av European Cup med Bayern München. Alla vet hur det visade sig. Ändå var överföringen inte en allmänt populär, med några i lokala myndigheter uppe i armarna mot avgiften, och många av Barcelonamedlemmarna protesterar också mot så mycket av sina pengar som spenderas på fotbollskläder en obestämd spelare.
I början av 1990-talet var överföringar närmare att vara en vapenlek än fotbollsspelarnas rörelse. Millioner spenderades och för de största klubbarna såg det ibland ut som om det var mer än ett enda uppdrag att se till att din rival inte fick en spelare istället för att garantera att du gjorde det.
De av oss runt sommaren 2013 kommer en dag att berätta om de saker vi såg, den ödmjukhet vi bevittnade och det tedium vi upplevde, för det var då att Real Madrid köpte billiga fotbollströjor Gareth Bale, efter månader av att dansa och förhandla med var och en andra.
Avgiften har alltid bestridits, men den accepterade siffran är nu ett fästmärke på över 100 miljoner euro, mer än de 94 miljoner euro som Real betalats för Cristiano Ronaldo, men berättelsen säger att Real berättade för stjärnan att Bale faktiskt kostade 91 miljoner euro för att skydda hans bräckliga ego.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8