Vernon Billige Fodboldtrøjer Mohamed
Det er derfor, at lørdagens tur til Wembley kan blive en prøvelse snarere end en årsag til fest for Wenger, selvom Arsenal vinder. Da Louis van Gaal gik op i Wembley-skridtene som Manchester United-manager i maj sidste år for at indsamle FA Cup efter hans hold havde besejret Crystal Palace, hollandskeren, der blev afskediget inden for 48 timer, blev booed af sin egen klubs tilhængere.
Måske er det et anklager for det moderne spil og de umættelige, urealistiske krav til succes fodboldtrøjer fra tilhængere af de største klubber. Men efter at have undladt at lede Arsenal til Champions League, vil en FA Cup-vin ikke appease de fans, der vil have Wenger at gå, og han kan finde sig selv underkastet samme behandling som Van Gaal, simpelthen fordi så mange Arsenal-tilhængere har haft nok.
De ser på Chelseas evne til at forny sig og vinde store æresbevisninger, uanset de utallige ledelsesændringer hos Stamford Bridge, de ser Tottenham som en potentiel styrke i det næste årti, de ser United gå gennem en smertefuld post-Alex Ferguson-overgang billige fodboldtrøjer , men stadig klarer at vinde tre store trofæer om 12 måneder - så mange som Wenger har bragt til Arsenal i de sidste 12 år.
Under Wenger har Arsenal haft stabilitet, men det har kun bragt ubehag og stagnation. Synspunktet er nu, at ledere og trænere arbejder bedst i cykler på tre til fire år; at spillere og squads bliver forældede uden nogen ændring i den tidsramme.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8