Latoya Billige Fodboldtrøjer Stephan
Sæson i løbet af fem år, hvor spanien sætter op til Bayern München næste sommer, siger rapporten. Guardiola insisterede på, at han ikke har nogen tilbud endnu. Men velinformerede kilder fortalte SunSport i aftes. City er overbevist om, at de vil få deres mand.
Paper Round s view: Citaterne denne historie er baseret på foreslår Guardiola at forlade Bayern i slutningen af ​​sæsonen. Et år er lang tid, tre år er fodboldtrøjer børn en levetid på en stor klub, den catalanske sagde. Lyderne der kommer ud af München har været i et stykke tid, at klubben i det mindste planlægger for hans mulige afgang, og hvis han går, er byen hans mest sandsynlige destination givet tilstedeværelsen af ​​tidligere Barcelona-kolleger Txiki Begiristain og Ferran Soriano på klubben s bestyrelse. Denne gang er to plus to sandsynligvis fire.
Tottenham mål Sven Bender - Daily Mirror siger, at Spurs har sat deres seværdigheder på en Bundesliga start med fodboldtrøjer børn defensive midtbanespiller Bender of Borussia Dortmund den pågældende mand. Ifølge reporter John Cross: Spurs-chefen Mauricio Pochettino er desperat for en nyholdende midtbanespiller og har hidtil været afvist i et forsøg på at få Evertons James McCarthy. Men de kigger nu på den 24-årige Bender, der blev efterladt erstatningerne 'bænk til klubben' s Europa League kamp mod Wolfsberger på torsdag aften.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8