Les  MartyBir
napoli tröjorDet kan ha förändrats efter lördagens resultat, med Sunderland som hävdar en 3-0 seger över Hull City. Phelan kommer alltid att ha det han är Fergies favorit.
Med nästan en tredjedel av 2016/17 säsongen som nu spelat börjar Premier League-tabellen att bildas. Chelsea, för allt som de var skrivna av, för allt som de var märkta som en symbol för allt som är fel med modern fotbollströjor barn fotboll för att omdirigera David Luiz för 30 miljoner pund på övergångsdatum, sitter på toppen av högen efter lördagens seger över Middlesbrough.
Luiz har faktiskt blivit en osannolik symbol för Blues-säsongen hittills. Man förutspådde att brasilianen skulle ta en del gjutning från Antonio Conte om han skulle bli den soliga, försäkrade centerbacken Chelsea så mycket som behövs. I stället har han blivit den spelaren inom några veckor, precis som Blues har blivit osannolika titeln utmanare på billiga fotbollströjor den tiden.
Flyttet hade starkt ryktats i flera dagar och bekräftades av Bayerns ordförande på en presskonferens på lördag.
Världsmästerspelande mittfältare berättade förvisso chefer i Bayern München om hans avsikt att lämna Allianz Arena tidigare i veckan och man tror att Schweinsteiger har accepterat ett treårigt kontrakt från United som tros vara värd £ 7,2 miljoner per år.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8