Broderick  Margueri
real madrid tröjorRedan nio poäng i Manchester United i Premier League United har i stort sett förlorat sin marginal för fel i att tävla Champions League-kvalifikationen med en topp fyra mål.
Det officiella ordet från Old Trafford har varit att United försök att vinna varje tävling som de går in, med alla behandlade lika viktiga som varandra. Så att ha tvingats att inleda en kamp i Europa League den här säsongen efter billiga fotbollströjor den senaste säsongens femteplacering under Louis van Gaal, United och Mourinho har insisterat på att tävlingen bär lika mycket vikt som någon annan.
Verkligheten verkar ha varit annorlunda med Mourinho inte blyg när det gäller att klaga på de svårigheter som spelar med i Europa League.
På onsdagskvällen i Odessa var Mourinho snabb att markera nackdelarna av tävlingen genom att insistera på att torsdagskvällen fotboll gör förberedelse och återhämtningstid för sina spelare, vilket pekar på bristen på måndagskväll för sitt lag fotbollströjor - United spelade Liverpool på Anfield på en måndag tidigare den här säsongen - som en negativ eftersom den förnekar dem en extra vilodag.
Men med Europa League-vinnarna som säkerställer direkt tillgång till Champions League kommer rutten till finalen i Stockholm nu att visa sig vara mindre farlig och mer navigerbar än Uniteds väg till Premier League topp fyra.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8