Hermine Fodboldtrøjer MikeCom
Serbien og Makedonien trak 2-2 i dagens anden kamp.
Atletico Madrid s Saul udgjorde Spaniens første mål i 21 minutter med Sandro tilføje et sekund i 65 minutter.
Bruma ramte en fantastisk volley fra 25 yards i 77 minutter, men Inaki Williams sikrede Spaniens fremgang som gruppe B-vindere med et spil at spare, da han scorede dybt ind i skade tid.
Hvis Portugal vinder deres sidste kamp mod Makedonien på fredag, kunne de stadig kvalificere sig fodboldtrøjer til semifinalen som den bedste runner-up af de tre grupper.
Serbien og Makedonien trak 2-2 i dagens anden kamp.
Abraham, et produkt fra Chelsea 's ungdomsakademi, lavede to senioreventyr til Chelsea i 2016, før han blev sendt på et årstidslånt spil på Championship side Bristol City, hvor han scorede 26 mål i over 40 optrædener til klubben.
Englandsholdet starter deres europæiske mesterskabskampagne mod Sverige under 21 den 16. juni.
Abraham, et produkt fra Chelsea 's ungdomsakademi, lavede to senioreventyr til Chelsea i 2016, før han blev sendt fodboldtrøjer på et årstidslånt spil på Championship side Bristol City, hvor han scorede 26 mål i over 40 optrædener til klubben.
Englandsholdet starter deres europæiske mesterskabskampagne mod Sverige under 21 den 16. juni.
Irak har spillet flertallet af deres hjemmekampe i den sidste fase af Asiens kvalifikationsturnering til næste års verdensmesterskab i Rusland i Iran på grund af sikkerhedsproblemer over hosting af spil på hjemmemarkedet.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8