Florine  HollyLew
Lionel Messi är fienden i Sevilla som alltid gjort för Barcelona på denna Ramón Sánchez Pizjuán Stadium. Stadion har alltid varit en stadion som är högt gynnad av Lionel Messi. Han utförde några av Barcelonas mest imponerande föreställningar där. Med 26 mål i de 25 senaste matcherna är inget annat lag mycket mer eländigt än Sevilla.
Och det upprepade han igen i går kväll mot Sevilla i den spanska ligan. Atletico Madrid tröja På 43 minuter gjorde Messi. Den 27: e av hans 26 sista matcher i denna stadion för att utjämna poängen till 1-1. Luis Suarez lade sedan till ett andra 61: e minutsmål för att ändra poängen till 1-2 för Blaugrana-fördelen.
Protokoll 30 och 32 är två gyllene möjligheter för värdarna bortkastade. De borde åtminstone kunna lägga till ett mål vid ett av dessa tillfällen.
Den 48: e minuten är färgad med ansträngning av Samir Nasri efter att ha fått ett hälfoder Liverpool tröja från Vietto. Men fransmannens skott gick rakt ut mot Ter Stegen. Efter 52 minuter vänder Barcelona till Barcelona, ​​som hotar värdmålet. Luis Suarez sprang in och hans bete för att hitta Messi, men Rami lyckades blockera experimentet från de argentinska spelarna.
Resultaten av den 36: e spanska ligamatchen mellan Real Madrid och Valencia slutade med ett slutresultat på 2-2.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8