Rooney Har Startet Bare 17 Av Uniteds 34 Kamper I Alle Konkurranser, Scorer Fem Mål, Og Har Sett Zlatan Ibrahimovic Frem Som Klubbens Nye Talisman Denne Sesongen.
Rooney har startet bare 17 av Uniteds 34 kamper i alle konkurranser, scorer fem mål, og har sett Zlatan Ibrahimovic frem som klubbens nye talisman denne sesongen.
Men mens han innrømmer at han ønsker å spille oftere, insisterer Rooney på at han fortsatt er forpliktet til United, med sin Old Trafford-kontrakt som ikke skal utløpe til juni 2018.
Etter å ha kommet til United fra Everton som verdens dyreste tenåring i en 27 millioner pund Billige fotballdrakter i august 2004, har Rooney vunnet fem Premier League-titler, en Champions League og begge hjemmekopper under hans tid på klubben.
Wayne Rooney sier han er fornøyd med Man United, selv om han ønsker å spille flere kamper.
United-ansiktet Hull City på KC-stadion på torsdag, med sikte på å bygge på en 2-0 semifinal førstebenet føre til fremgang til finalen i EFL Cup, mens laget nå er tilbake i løpet av Champions League kvalifisering etter en 17 -game ubeseffet løp i alle konkurranser.
Og Rooney mener at Billige fotballdrakter fire år og tre ledere etter at Sir Alex Ferguson er gått, går de gode tider endelig tilbake til klubben under Mourinho.
Wayne Rooney sier at han har tenkt på scoring på sin retur til Everton helt siden han visste at avtalen skjedde.
Everton cruised til en 3-0 seier mot FC Twente i Holland med mål fra Kevin Mirallas Aaron Lennon og Kieran Dowell.

ارتباط با ما

📧 آدرس ایمیل: این آدرس ایمیل توسط spambots حفاظت می شود. برای دیدن شما نیاز به جاوا اسکریپت دارید

📞 شماره ی تماس: 32513010 35

📞 شماره ی تماس: 32513020 35

📠 فکس: 32523992 35 داخلی 8